Content Production

Att skapa professionellt innehåll behöver inte kosta en förmögenhet. Utifrån era önskemål tar vi fram rätt content till rätt kanal. Korta klipp till sociala medier, omfattande dokumentärer eller stillbilder till digitala presentationer. Din önskan är vår lag!

Motion

Motion is the new black. Det är ingen nyhet att rörligt har blivit en framgångskälla för att nå ut till den breda massan. Vi på Aware Media hänger med i utvecklingen och är väl bekanta med olika former av rörligt innehåll. Genom åren har vi samlat på oss en bred kompetens för att producera innehåll anpassat till rätt kanal och rätt målgrupp. Vi gör allt från korta, snabba klipp till djupdykande, längre dokumentärer.

Fördelarna med rörligt innehåll är många. Det ger både oss som skapar, samt kunden i fråga, större chans att styra hur innehållet landar hos mottagaren – till skillnad från den klassiska stillbilden. Betoning på ord, musiksättning, val av vinklar och sekvenser är bara ett fåtal av alla komponenter som hjälper oss att styra innehållet i rätt riktning.

Såklart lägger vi inte stillbilderna helt på hyllan! Det finns fortfarande många användningsområden där bilder är det solklara (och enda) valet. Scrolla vidare så berättar vi mer!

Still going strong! Även om film anses vara en konkurrerande kraft till bildens överlevnad, finns det många områden där stillbilden fortsätter vara det givna valet. Nya profilbilder, uppdaterade bildbanker, schyssta produktbilder eller dokumenterade tillfällen – vi fångar ögonblicken du önskar. 

På samma sätt som när vi skapar rörligt material, anpassar vi oss utefter ändamålet. Stående eller liggande, ljust eller mörkt, seriöst eller avslappnat. Vi har alltid i åtanke vilka plattformar som bilderna är avsedda för och ser till att tänka utifrån mottagarnas perspektiv.

Stills